Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Sansegynge til institutioner - op til 500 kg.

2.945,00 kr.
På Lager – Levering 1-2 dage

Original sansegynge til institutioner - HMI nr. 77686

Den originale Sansegynge, der inviterer alle børn til at lege. Alle børn elsker at gynge. Det er en grundleg, der kendes i alle kulturer og samtidig en af barnets vigtigste lege. Vi har skabt en gynge, der vokser med barnet og styrker både motorikken, kreativiteten og fællesskabet. Den originale Sansegynge, udviklet til institutionsbrug, er kraftig i konstruktionen og kan bære flere børn på samme tid.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed. Den originale Sansegynge, institutioner og private er godkendt af Teknologisk Institut i henhold til EN 1176-1 og EN 1176-2.

Den originale Sansegynge er ophængt i ét punkt, der giver gyngen en karrusel-funktion. Det betyder, at den både kan snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden – netop de tre bevægelser, der aktiverer væsken i de tre buegange i vestibulærsansen, der er så vigtig i forhold til balancen.

Der er udviklet en række produkter til den originale Sansegynge, der stimulerer lysten til leg gennem en hel barndom. Sæt et telt på gyngen og leg tipi eller hule. Læg en pude i den og få hele institutionens favorit møbel i det fri. Tag hynden af gyngen, læg den i græsset og nyd en ny oase på legepladsen.

Sansegyngens diameter er 97 cm, belastning max 500 kg. Snorelængden er 175 cm – kontakt os hvis I ønsker en anden snorelængde. Gyngen ophænges min. 35 cm over jorden med god afstand til gyngestativet. Alle institutioner bør altid følge de gældende retningslinier for ophængning af gynger. Som ophæng medfølger en svirvel med gaffel-øje i rustfrit stål, der giver gyngen en karrusel-funktion. Krog til ophæng medfølger ikke. Sansegyngen kan hænge ude hele året.

Bemærk en rustfri krog tilkøbes særskilt lige her.

Specifikationer

  • Alder: 0 - 1, 1 - 2, 2 - 3, 3 - 4, 4 - 5
  • Mærkning:
  • Størrelse: 97 Ø
Varenummer
3272

SÆRLIGE NYHEDER & FIF