Om Edutoys

Edutoys er et kvalitetsstempel på pædagogisk legetøj til børn med særlige behov, samt hjælpemidler som styrker det enkelte barns udvikling og forøger livskvaliteten. Som dedikeret mor til Oliver på 17 år med medfødt handicap ved jeg om nogen hvad det vil sige, at finde det rette hjælpemiddel og pædagogiske legetøj med den rette sansestimulation. Små ting kan have en kollosal virkning på barnets udvikling og ikke mindst familiens samlet trivsel. En kugledyne kan være det, der pludselig gennem mange år giver en rolig søvn.

 

Børn med særlige behov ligger mit hjerte utroligt nært, for jeg har selv set hvilken udvikling den rette hjælp giver - derfor er Edutoys skabt med det formål, at gøre en forskel for børn med særlige behov og ikke mindst deres familier.

 

Drivkraften bag Edutoys er:


Anja Harms, IT nørd, designer, coach, master i psykologi, blæksprutte og mor til Nicolai på 21, Julie 15 og Oliver 18 år med CDG syndrome - medfødt genfejl. Edutoys er grundlagt med det formål, at hjælpe børn med særlige behov til at opnå deres potentiale her i livet og give særligt udsatte børn et løft og livskvalitet.