Hurtig levering 1-2 dage |  Køb julegaven i dag - vi bytter indtil 31/1 | Fri fragt ved kr. 500

Original Sansegynge - Sort - Ø 96 cm

849,00 kr.
På Lager – Levering 1-2 dage

Vælg den originale sansegynge i sort fra ABCLeg - HMI nr. 77690

Styrk balance evne og koordination med en original sansegynge. Balance evnen og koordination er så uhyre vigtig i forhold til børnenes senere evne til indlæring og koncentration. Sansegyngens runde form gør små børn rolige og trygge.

En sansegynge vokser med barnet, du kan starte med at hænge gyngen 20 cm over gulvhøjde, så de mindste selv kan kravle ind og ud, og hæve gyngen, når de lidt større børn gerne vil gynge højt. Den originale sansegynge kan bære 200 kg eller fem børn og måler 190 cm. i loftlængde.

Sansegyngen fungere som både sansemotorisk legeredskab, legetøj, vugge og møbel. Gyngen er perfekt til de mindste børn og bruges både i privat og offentligt på institutioner, børnehaver og legepladser. Den originale sansegynge i dansk design. Det er muligt at tilkøbe telt som påsættes sansegyngen, en kant eller dejlige bløde puder.

Den originale Sansegynge er ophængt i ét punkt, der giver gyngen en karrusel-funktion. Det betyder, at den både kan snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden – netop de tre bevægelser, der aktiverer væsken i de tre buegange i vestibulærsansen, der er så vigtig i forhold til balancen.

Den sorte Sansegynge kan bruges både til udendørs brug og til indendørs brug. Du kan også købe forlængerstykker til sansegyngen så du nemmere kan justere gyngens højde. De fås i 3 forskellige længder: 50, 70 og 140 cm og i farverne gul, rød og sort.

Den originale danske sansegynge håndlaves på Uniflex' eget værksted i Vonge der ligger mellem Horsens og Give.

Bemærk at der skal tilkøbes pude og rustfri krog særskilt.

Specifikationer

  • Alder: 0 - 1, 1 - 2, 2 - 3, 3 - 4, 4 - 5
  • Mærkning:
  • Materiale: EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 og EN 71-8.
  • Størrelse: 96 cm Ø højde 190 cm.
  • v: Sort
Varenummer
25-3266

SÆRLIGE NYHEDER & FIF