Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Original Sansegynge Sort - Udendørs

749,00 kr.
På Lager – Levering 1-2 dage

Vælg den originale sansegynge til udendørsbrug fra ABCLeg

Styrk balance evne og koordination med en original sansegynge. Balance evnen og koordination er så uhyre vigtig i forhold til børnenes senere evne til indlæring og koncentration. Sansegyngens runde form gør små børn rolige og trygge. 

Sansegyngen kan anvendes både udenfor og indenfor. Snorelængden kan varieres på den originale Sansegynge fra 130 – 240 cm. Sansegyngen kan bære 200 kg og det er vigtigt for en gynge, der inviterer flere med ombord. Sansegyngen er danskproduceret med stor fokus på sikkerhed og kvalitet. Gyngen er godkendt og sikker i henhold til krav i EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 og EN 71-8.

Den originale Sansegynge er ophængt i ét punkt, der giver gyngen en karrusel-funktion. Det betyder, at den både kan snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden – netop de tre bevægelser, der aktiverer væsken i de tre buegange i vestibulærsansen, der er så vigtig i forhold til balancen.

Der er udviklet en række produkter til den originale Sansegynge, der bringer god leg gennem en hel barndom. Sæt et telt på gyngen og leg tipi eller hule. Læg en pude i den og få hele familiens favorit møbel. Tag hynden af gyngen, læg den på gulvet og nyd en ny oase i stuen eller på børneværelset.

Snorelængden kan reguleres fra 130-240 cm. Afstand fra underlag min 30 cm. Krog til ophæng medfølger ikke, da krogen skal vælges efter det materiale, som gyngen ophænges i.

norelængden kan reguleres fra 130-170 cm. Afstand fra underlag min 35 cm. Krog til ophæng medfølger ikke, da krogen skal vælges efter det materiale, som gyngen ophænges i.

Forskellen på en indendørs og en udendørs Sansegynge er snorelængden. Hvis du ønsker at bruge Sansegyngen indenfor, skal du købe et forlængerstykke 50 cm, der nemt klikkes på udendørsmodellen og som passer til loftshøjden i de fleste danske hjem på 2,40.

Specifikationer

  • Alder: 0 - 1, 1 - 2, 2 - 3, 3 - 4, 4 - 5
  • Størrelse: Ø 96 cm. | Max belastning 200 kg.
Varenummer
SG32711

SÆRLIGE NYHEDER & FIF