Hurtig levering 1-2 dage |  Køb julegaven i dag - vi bytter indtil 31/1 | Fri fragt ved kr. 500

Retur & ombytning

Hos Edutoys.dk sætter vi stor pris på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Hvis det ikke er tilfældet, og produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du benytte dig af vores 30 dages returret. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen.


Sådan returnere og bytter du hos Edutoys

  1. Køb returlabel der sendes til dig via e-mail her
  2. Print og udfyld denne formular.
  3. Pak varerne forsvarligt ind, inden du sender dem retur.
  4. Benyt fremsendt returlabel som sender varerne til: Edutoys ApS, Industrivej 1, 7120 Vejle Ø
  5. Hvis du ønsker en anden vare, laver du bare en ny bestilling på vores hjemmeside af den nye vare.

Du kan bestille en returlabel her

Hos Edutoys har du 30 dages fortrydelsesret og 12 måneders bytteret. En vare skal så vidt muligt returneres ubrugt, i original emballage og i samme stand som du modtog den i. Vi beder dig om at pakke varen forsvarligt ind, når du skal returnere den. Det er vigtigt at du ikke sætter returlabel direkte på den originale emballage.

Når vi har modtaget returpakken og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt og senest 8 dage efter modtagelsen lave ombytningen / refundere beløbet til dig/køber.


Jeg vil gerne bytte en gave jeg har fået – hvad gør jeg?

Hvis du ønsker at bytte en gave til andre varer, skal du blot lave en ny ordre på de varer og skrive i bemærkningsfeltet at du returnerer en vare. Du skal selv afholde de udgifter der er forbundet med at returnere varen og modtage de nye varer.
Du kan samtidig med den nye ordre bestille returfragt, som så vil blive sendt med i pakken til dig.
I returpakken vedlægger du information om ordrenummer og købers navn på den vare du sender retur samt information om det nye ordrenummer. Så refunderer vi den returnerede vares pris på det kort du har brugt ved den ny ordre.


Uafhentede pakker

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den i pakkeshoppen, uden at du giver os tydelig besked om det samtidig. Ved returnering på denne måde tillægges et gebyr for returfragt som p.t. er 45 kr. Returfragten debiteres uanset pakkens størrelse eller antal varer. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på det kort, der er brugt ved handlen.

Er en pakke, uden at det skyldes Edutoys egne forhold, kommet retur, f.eks. fordi du ikke har afhentet pakken i pakkeshoppen, og ønsker du fortsat varen leveret, er Edutoys berettiget til at opkræve dig udgiften til genfremsendelse.

 

Min vare er gået i stykker

Hvis din varer er gået i stykker sender du blot en email til kundeservice@edutoys.dk med angivelse af ordrenr. og et billede af varen der er gået i stykker. Vi kontakter dig herefter for at aftale en løsning.