Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Spil

Her finder du et udvalg af sjove og lærerige børnespil til hele familien. Vi har samlet alt fra matematikspil til bogstavludo. Der bliver lagt vægt på at man skal have det sjovt samtidig med, at indlæringen også er i centrum. Derfor kan disse spil danne rammen om en dejlig aften, eller eftermiddag hjemme i stuen eller på børneværelset. De er desuden også fantastisk gode i institutioner, når der skal læres på en sjov og mere utraditionel måde, eller når legetimen skal sættes i gang. Disse spil er fantastiske til en underholdende time hvor indlæringen også er i højsædet.

Se vores udvalg herunder.

Børnespil hos ABC Leg

Børnespil er en oplagt mulighed for at kombinere indlæring og leg. Spil til børn i skolealderen er tilrettelagt med fokus på at fremme de egenskaber, såsom talforståelse, abc, farvekendskab og hukommelse, som børnene vil blive udfordret på, når de starter og går i skole. Derudover findes der også masser af spil til både yngre og ældre børn, der skal udvikles på andre områder. Her hos ABC Leg finder du med andre ord spil til børn, som er klar til at blive udfordret på forskellige parametre. Spillene varierer i alt fra enkle puslespil til de mindste til mere komplicerede talspil til de ældre børn, der er klar til skolen.

Til førskolebørn tilbyder vi et væld af legesager og redskaber, som netop har fokus på at gøre dit barn klar til skolestart. Se udvalget af legetøj til førskolebørn her.

Fælles for de mange spil og legeredskaber, som du finder her på abcleg.dk, er, at de alle har fokus på at udvikle børnene gennem sjove lege og udfordrende konkurrencer. Børn elsker at lege og udvikler derfor egenskaber og kompetencer ofte helt uden at vide det - eksempelvis når de klatrer i træer eller laver mad i legekøkkenet. Hvis du vil hjælpe dit barn på vej i en bestemt retning, måske i forbindelse med skolestart, så er børnespil et godt sted at starte. På den måde kan I sammen lære om og træne talrækken fra 1 til 10 eller alfabetet helt uden, at det bliver en sur pligt. Spil for børn er med andre ord guld værd både i hjemmet til en hyggestund med familien og i klasselokalet til undervisning og læring.

Køb legetøj og spil til børn

Vi elsker legetøj, og derfor sørger vi altid for, at du har et stort udvalg at vælge fra, uanset hvad du søger. For ABC Leg er det vigtigt at give alle børn det bedste udgangspunkt for, at de kan opnå deres potentiale her i livet, uanset om I kæmper med særlige behov eller ej. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende specifikke produkter eller til ABC Leg generelt. Du kan kontakte os her!