Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Boardmaker® V7 10. bruger licens

35.000,00 kr.
På Lager – levering 1-2 dage

Boardmaker® v. 7 - Hmi nr. 104818

Med Boardmaker® v. 7 kan du understøtte symbolbaseret undervisning, skabe struktureret overblik for den enkelte eller klasse. Boardmaker® v. 7 giver undervisere mulighed for at skabe en bred vifte af materialer med de mange brugervenlige og tidsbesparende værktøjer og funktioner. Boardmaker®v. 6 inkluderer mere end 7000 billedsymboler (PCS™) i både farve og sort/hvid, så mulighederne for undervisningsforløb er mange.

Denne version er beregnet til dem der gerne vil have Boardmakeren liggende på en central server med adgang til helt op til 10 brugere.

Når du køber 10 stk. licensnøgle, virker det til 2 aktiveringer. Dvs. din Boardmaker virker til 2 brugere/enheder. Kun 1 bruger/enhed kan bruge Boardmaker af gangen.

Boardmaker v. 7 bliver leveret digitalt. Programmet bliver sendt som en installations-fil samt en licensnøgle til din mail.

Nye funktioner og forbedringer i version 7.

  • Boardmaker virker til Windows, Mac og Chromebook i samme version.
  • Installer appen på din computer til offline brug - til stor gavn for dem, der underviser på steder med begrænset internetadgang.
  • Del og find inspiration til tusindvis af piktogrammer helt gratis og vær en del af Boardmaker fællesskabet med over 500.000 Boardmaker Community-medlemmer over hele verden
  • 45.000 billedsymboler (PCS™) i både farve og sort/hvid
  • Spar tid med mere effektiv søgning. Du kan fx søge på ”lege” og få præsenteret en samlet oversigt over samtlige symboler der indeholder ordet ”lege”.
  • Symbolerne er inddelt i kategorier. Ved hjælp af Kategori – og Thumbnailfunktionerne kan du overskue op til 49 symboler indenfor samme kategori på samme tid.

Specifikationer

Varenummer
26-100600007

SÆRLIGE NYHEDER & FIF