Motoriklegetøj

I de tidlige år af barnets udvikling sker der ekstremt meget. Forældrene oplever typisk det ene tigerspring efter det andet i forhold til barnets udvikling, læring, sociale kompetencer og ikke mindst motoriske evner. Det ønskede scenarie er for de fleste, at barnet følger sin lærings- og udviklingskurve 1:1, men det er faktisk de færreste, der følger den til punkt og prikke. Netop derfor er det afgørende, at man fra barnsben gør en aktiv indsats for at stimulere og styrke barnets motorik og sanseapparat. Det kræver i første omgang det rette udstyr og motoriklegetøj, der matcher det enkelte barns fysiske og mentale behov perfekt. Og det er lige netop, hvad vi hos Edutoys kan tilbyde dig. Her på siden finder du et væld af kvalitetsorienteret produkter til styrkelse af børns motorik. Legetøj og udstyr, der med sikkerhed kan bidrage til at give din lille guldklump maksimal livskvalitet, en stejl læringskurve og optimale motoriske egenskaber.
Sorter stigende

58 vare(r)

Sorter stigende

58 vare(r)

Kæmpe udvalg af kvalitetssikkert motoriklegetøj – til alle behov

Oplever du lidt for ofte, at dit barn har svært ved at gribe om ting, holde fast på sager eller har vanskeligt ved at koordinere bevægelser korrekt? Er der efterhånden gået lidt for lang tid i kravlestadiet, og vil du gerne fremskynde processen en smule, så dit barn kan komme op og gå? Eller måske du generelt bare føler, at dit barn er sat lidt tilbage i den fysiske udvikling og derfor har et ønske om at optimere såvel de motoriske evner som den samlede livskvalitet?

I så fald er du landet det helt rette sted. Som eksperter på området for motoriklegetøj er Edutoys sat i verden for at forene børn og motorik i en højere enhed, hvor sjov leg, motorisk styrkelse og sansemæssig stimulering og læring går gensidigt hånd i hånd. Vores brede sortiment af motoriklegetøj spænder vidt og bredt og henvender sig til såvel de helt små størrelser som de mellemstore og større børn.

Samtlige produkter er udviklet specifikt med øje for den høje kvalitet og er designet ud fra en ambition om at kunne hjælpe børn med særlige behov og deres familier, så den motoriske udvikling kickstartes, dyrkes og vedligeholdes på bedste vis.

Kort sagt: Vi har motoriklegetøj til alle typer børn og alle typer behov.

Babylegetøj med motorikstyrkende effekt – både til fin- og grovmotorisk brug.

Børn og motorik er to fokuspunkter, der optager en del af forældrenes tid og ikke mindst bekymringer i barnets tidlige udvikling. Og det er såmænd også ganske forståeligt, da motorik er hele fundamentet for, at barnet kan begå sig fysisk og socialt i tilværelsen.

Hos Edutoys har vi derfor udviklet en serie af kvalitetssikkert og stimulerende motoriklegetøj, der specifikt tjener til at højne barnets kropslige læring og motorik. Legetøj behøver nemlig langt fra kun at give anledning til sjov og hygge, men kan i den grad også anvendes som pædagogiske redskaber i forbindelse med barnets udvikling. Vi forhandler alle tænkelige typer børne- og babylegetøj inden for denne kategori, som både er målrettet mod barnets finmotoriske og grovmotoriske udfordringer. Vælg mellem alt lige fra motorikskum, sansebolde, trampoliner og tumletoppe til sansegynger, læringstæpper og gulvbrikker.

Alt, hvad du skal bruge for at kunne finde på stimulerende babymotorikøvelser og sjove lege for de lidt større børn – uanset hvorvidt der er tale om finmotorik eller grovmotorik.

Udviklende legetøj til stimulering af gå- og balancemotorik – på den sjove måde.

Udviklende legetøj dækker både over intellektuelt stimulerende babylegetøj og motorisk udviklende legetøj. Det betyder, at motoriklegetøj tjener til såvel styrkelse af hjernefunktionerne og de fysiske og koordineringsmæssige egenskaber hos barnet.

Mange børn oplever vanskeligheder med overgangen fra at kravle til at kunne gå, og det kan ofte hænge sammen med, at balancenerven og benmusklerne ikke er tilstrækkeligt udviklede. Disse udfordringer kan heldigvis effektivt kommes til livs igennem kontinuerlig og aktiv træning, hvilket kræver det rette gålegetøj eller balancelegetøj. Begge dele kan du finde lige her på siden i alle tænkelige afskygninger – for slet ikke at tale om diverse udstyr og legetøj til styrkelse af ståfunktionen.

Når først du kommer rigtigt i gang med vores motoriklegetøj og babymotorikøvelser – og ikke mindst får dem praktiseret dagligt – er der ikke lang vej til, at dit barn eller din baby løber og hopper rundt.

Køb dit nye motoriklegetøj hos Edutoys – til favorabel lavpris

Har dit barn udfordringer og daglige problemer med at finde balancen, komme fra siddende til stående position eller gribe og holde fast i ting og sager? Bare rolig – hjælpen er nær. Hos Edutoys har vi den perfekte løsning til lige netop dig – eller rettere dit barn – der kan hjælpe med at styrke kroppens motorik. Legetøj er ikke bare babylegetøj i vores optik, men derimod et effektivt værktøj, som dit barn kan bruge i det daglige til at oplære vigtige bevægelser, balancepunkter og fysiske øvelser, der er livsnødvendige for en optimal børne- og babymotorik.

Med vores pædagogiske, brugervenlige og funktionelle motoriklegetøj er din lille guldklump sikret de bedst tænkelige betingelser for at kunne tage de store tigerspring rent motorisk, førend du aner det. Se vores kæmpestore og brede sortiment af motorisk udviklende legetøj lige her på siden og bestil online allerede i dag, så dit barn kan komme i gang hurtigst muligt.

Vi forhandler produkter til favorable lavpriser, og vi leverer direkte til din hoveddør med ekspresfart. Faktisk kan du forvente, at vi sender dine varer på selve dagen, såfremt du bestiller inden kl. 14:00. Og du får tilmed fri fragt, hvis du køber for over 499 kroner.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores produkter eller kundeservice, må du endelig ikke tøve med at kontakte os – enten pr. telefon 61 71 27 39 i hverdage mellem kl. 9:00-12:00 eller på vores e-mail kundeservice@edutoys.dk, hvor vi svarer dig inden for 24 timer.