Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Legetæpper

Børn elsker legetæpper, hvor de på skift kan leve sig ind i et univers hvor de er mor, far, barn, onkel, hund osv. Med legetæpper er det nu endnu nemmere at slippe fantasien frem, en god ting ved rolleleg på legetæpper er, at det styrker evnen til at kunne samarbejde og meget mere. Vores legetæpper er vidt forskellige og kan være med til at skabe et centrum omkring læring, eller til at lave en hinkebane. Vi har legetæpper til begge køn og alle børn. De er perfekte til børneværelset eller i legerummet, så der kan være flere med.

Se vores udvalg af legetæpper herunder.

Lærerige legetæpper til børn

Er du på udkig efter et nyt tæppe til børnehaven, til klasseværelset eller til legehjørnet i SFO’en, så er et tæppe her fra ABC Leg en oplagt mulighed. Selvom navnet legetæppe henleder tankerne på et tæppe, der er indbyder til leg, så er der også mulighed for at lære en masse samtidig med, at børnene føler sig underholdt.

Mange af tæpperne i vores sortiment her på siden er oplagte til indlæring og træning af både sprog, talforståelse, samarbejde og koordinering. Den store flade, der eksempelvis kan være fyldt med talrækker eller alfabetet, giver børnene et godt visuelt overblik og mulighed for at bruge deres krop fysisk, når de bliver bedt om at finde deres egen alder eller begyndelsesbogstav på tæppet. Derudover nyder de fleste børn at være på gulvet og bruge deres motorik undervejs i en skoledag.

Legetæpperne kan være gode som et afbræk i skoledagen, til leg i et frikvarter eller blot lækre at sidde på i et hjørne i børnehaven. De er med andre ord populære i institutioner såvel som i hjemmet. Tæpperne er først og fremmest lavet, så de føles behagelige, når børnene leger på dem, og så er de naturligvis sikre, så de ikke skrider, når der tumles rundt.

Legetæppe til børneværelset

Et legetæppe er en genial måde at gøre børneværelset ekstra indbydende og sjovt at være på, netop fordi tæppet er blødt, behageligt og samtidig farverigt og flot at se på. Børn leger typisk på gulvet, hvilket kun bliver endnu mere, hvis legetæppet er en mulighed. Til børn, der har tendens til at trække legesagerne med ind i stuen og i resten af hjemmet, kan et legetæppe være en god måde at begrænse legesagerne til ét hjørne eller område.

Legetæpperne kan være en god måde, hvor I som familie kan øve og lege med ord, tal, farver, klokken og så videre. Det behøver ikke være en sur pligt men derimod et sted, hvor børnene med venner, søskende eller forældre kan lege sig til en bedre forståelse for, hvorfor 9 kommer før 10 eller d før e. Tæpperne kan bruges af børn i alle aldre, og er børnene for små til at lære klokken eller talrækken, så er det stadig blødt og lækkert at lege på. Her på Abcleg.dk finder du også legetøj, der er inddelt efter aldersgruppe – klik her og læs mere om aldersgrupper.

Find sjove legetæpper hos ABC Leg

Her hos ABC Leg finder du et væld af alt i pædagogisk legetøj til forskellige aldersgrupper, skoletrin og funktionelle samt særlige behov. Hvad der binder de forskellige kategorier, brands og produkter sammen er, at der er fokus på indlæring, udvikling og leg – og at det hele går op i en højere enhed. Legetæpper til børn, store som små, er et godt eksempel på, at du nemt kan kombinere læringsmuligheder med sjove lege og underholdning. Derfor er legetæpper populære og flittigt brugt i institutioner såvel som i hjemmet.