Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Kugledyne til børn - 200 cm.

Fra 4.376,25 kr.
På Lager – levering 1-2 dage
 • Fragt fra 39,- kr.

  Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter.

 • Vi bytter med et smil

  30 dages fuld returret.

 • Gratis fragt fra kr. 500,-

  Spar fragten når du handler for over kr. 500,-

 • Sikker Nethandel

  Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

Er du i tvivl om størrelsen? Se vores størrelsesguide 

Plages du eller dit barn af angst, indre uro eller pludselige opvågninger om natten? Kan en kugledyne være et yderst effektivt hjælpemiddel til dig. Søvnen er utrolig vigtig får man ikke optimal søvn, er det svært at komme igennem dagligdagen og ens symtomer forværres. Kommer man i søvnunderskud, har det sværere ved at få det bedste ud af dagen. Der er ikke overskud til det sociale og der kan opstå mange frustrationer.

En kugledyne er en dyne, der indeholder lydsvage plastikkugler i stedet for dun eller fjer, så den unge kan mærke sig selv. Det giver ro og tryghed. Unge og voksne, der har diagnoser er ofte meget følsomme for sanseindtryk og en kugledyne vil lukke af for alle disse indtryk, så  sanseapparat kan slappe af og ordentlig søvn opnåes. Samtidig stimuleres centralnervesystemet, når den unge bevæger sig i søvne, så den unge kan langt lettere bearbejde sanseindtryk og opleve en øget kropsbevidsthed, da muskel- og ledsansen også stimuleres.

Kugledynen er fremstillet i 100% bomuld, der gør den åndbar og sikrer en neutral temperatur. Den er mørkeblå, som er en beroligende farve, der har en søvndyssende effekt, som fortæller den unge at det er tid til at sove. Den stimulerer det parasympatiske system, som hjælper kroppen til at restituere, mens den hviler.

Dynen kan tilpasses både i vægt og længde, så den unge har har en dyne, der passer. Dynen bør veje 10% af den unges vægt som regel, men nogle unge vil have effekt af en tungere dyne. Selvfølgelig sådan at den unge stadig kan bevæge sig. 

Dynen fås i flere vægtklasser  og er konstrueret, så den samles af enkeltsektioner og let kan tilpasses. Dynen består af fire moduler, som kan sættes sammen ved hjælp af velcro. Et modul er babystørrelse, tre moduler giver en juniordyne og fire moduler en voksendyne. Dynebolstrene er fremstillet af kraftig bomuld og er forsynet med lommer til indlæggelse af vægtposer. Vægtposerne er syet i tynd bomuld med fyld af de små plastikkugler fremstillet af polyethylene.

 

Specifikationer

 • Mærkning:
Varenummer
55-500610420

SÆRLIGE NYHEDER & FIF