Kugledyne til børn - 150 cm.

Fra 3.262,50 kr
På lager
SKU
55-500610410

De valgte varer indpakkes med nr. på så du let kan se hvad vi har pakket ind

Vælg indpakning

  • Balloner

   Balloner

   10,00 kr

   Gavepapir med et væld af farverige balloner

  • Monster

   Monster

   10,00 kr

   Gavepapir med farverige monster

 • Vælg et kort til gaven

  • Tillykke blå

   Tillykke blå

   Gratis

  • Tillykke pink

   Tillykke pink

   Gratis

 • Godkend den valgte indpakning

  Gavepapir er tilføjet

  • Fragt fra 39,- kr..

   Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter.

  • Vi bytter med et smil

   30 dages fuld returret

  • 5 stjerner på Trustpilot

   Vi sætter en ære i 100% tilfredse kunder og kvalitets produkter.

  • Sikker Nethandel

   Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

  Er du i tvivl om størrelsen? Se vores størrelsesguide 

  For mange familier er livet ikke en dans på roser. Det kan der være mange grunde til. En af grundene kan være, at børnene har svært ved at falde i søvn og svært ved at sove hele natten. Hvis ikke børn sover godt, fyldes dagene med manglende glæde og overskud. Kommer barnet i søvnunderskud, har det sværere ved at få det bedste ud af dagen. Der er ikke overskud til det sociale og der kan opstå mange konflikter, fordi lunten måske er lidt for kort. Går barnet i skole, kan manglende søvn have alvorlige konsekvenser for barnets indlæring og koncentrationsevne og det betyder jo, at barnet ikke udvikler sig bedst muligt og i stedet for at opleve sejre, så oplever det nederlag. Sover barnet ikke godt, sover forældrene heller ikke godt og oplever de samme negative konsekvenser som børnene.

  Alle børn kan have perioder, hvor de ikke sover så godt, men specielt børn med diagnoser som autisme og ADHD er udfordret og de har jo netop brug for at lykkes i hverdagen.

  I har prøvet næsten alt for at få barnet til at sove godt hele natten, men intet har virket. Men det gør en kugledyne fra Spektrum. En kugledyne giver barnet ro. Ro til at falde i søvn, ro til at sove hele natten og ro, når det trænger i løbet af dagen.

  En kugledyne er en dyne, der indeholder lydsvage plastikkugler i stedet for dun eller fjer, så barnet kan mærke sig selv. Det giver ro og tryghed. Børn, der har diagnoser er ofte meget følsomme for sanseindtryk og en kugledyne fra Spektrum vil lukke af for alle disse indtryk, så barnets sanseapparat kan slappe af og barnet kan sove. Samtidig stimuleres centralnervesystemet, når barnet bevæger sig i søvne, så barnet bedre kan bearbejde sanseindtryk og opleve en øget kropsbevidsthed, da muskel- og ledsansen også stimuleres.

  Kugledynen fra Spektrum er fremstillet i 100% bomuld, der gør den åndbar og sikrer en neutral temperatur. Den er mørkeblå, som er en beroligende farve, der har en søvndyssende effekt, som fortæller barnet at det er tid til at sove. Den stimulerer det parasympatiske system, som hjælper kroppen til at restituere, mens den hviler.

  Børn vokser, men en kugledyne fra Spektrum vokser med. Dynen kan tilpasses både i vægt og længde, så barnet har en dyne, der passer. Dynen bør veje 10% af barnets vægt som regel, men nogle børn vil have effekt af en tungere dyne. Selvfølgelig sådan at barnet stadig kan bevæge sig. Børn under to år eller børn, der ikke kan bevæge sig, skal holdes under opsyn, når dynen benyttes.

  Dynen fås i flere vægtklasser og med en længde på 150 cm. eller 200 cm. og er konstrueret, så den samles af enkeltsektioner og let kan tilpasses. Dynen består af fire moduler, som kan sættes sammen ved hjælp af velcro. Et modul er babystørrelse, tre moduler giver en juniordyne og fire moduler en voksendyne. Dynebolstrene er fremstillet af kraftig bomuld og er forsynet med lommer til indlæggelse af vægtposer. Vægtposerne er syet i tynd bomuld med fyld af de små plastikkugler fremstillet af polyethylene.

   

  SÆRLIGE NYHEDER & FIF