Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Tal- & mængdeforståelse

Forståelsen af tal og mængder er vigtig for børn, når de skal lære at forstå matematikkens verden og knække koden til at kunne bruge de forskellige regnearter. Udviklingen af forståelsen for tal og mængder behøver dog ikke, at vente til at barnet begynder i skolen, barnet kan nemlig allerede stifte bekendtskab med tal og mængder fra en tidlig alder gennem legen og forskellige spil. I denne kategori finder du masser af lege- og læringsredskaber, der kan inddrages når børnene skal udvikle forståelsen for tal og mængder.

Tal og mængder for de mindste

Når det lille barn skal stifte bekendtskab med tal og mængder, kan sorteringsbrættet være en rigtig god introduktion til matematikkens univers. Sorteringsbrættet er et stykke legetøj, som mange af os kender fra barndommen. Den dag i dag er dette stykke legetøj stadig super velegnet til at give barnet en forståelse for hvad tal er. Til at begynde med, kan barnet kigge på de forskellige farver og finde de rigtige placeringer

Et helt klassisk stykke legetøj, som kan anvendes af både de mindste børn og de større børn, er kuglerammen. Kuglerammen er langtfra nogen ny opfindelse, faktisk har dette geniale lege og regneredskab rødder helt tilbage til oldtiden. Selvom kuglerammen har mange år på bagen, er den stadig meget relevant for børn. VI har forskellige typer af kuglerammer der både egner sig til de små og de lidt større børn, kuglerammen er formidabel til at give børn en forståelse af mængder.

Dette er dog kun et lille udpluk af alle de mange spil og legeredskaber, som du finder her i kategorien. Gå på opdagelse og kontakt os hvis du har spørgsmål til produkterne her i kategorien, vi er klar til at hjælpe dig uanset om du køber legetøj til børneværelset, eller du skal købe ind til en institution.