Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Sanselegetøj

Sansemotorikken er hele grundlaget for et barns motoriske færdigheder. Når barnet arbejder med sansemotorikken, arbejder det både med finmotorikken, grovmotorikken, koncentrationsevnen og balancen. Det er alle sammen færdigheder, som vi bruger når vi hopper, løber, sidder ned og griber efter noget. Det er en god idé at arbejde med barnets motoriske færdigheder fra barnet er helt lille. Det kan blandt andet ske gennem legen med sanselegetøj, som både er lærerigt og sjovt og underholdende for barnet. Faktisk vil barnet slet ikke opfatte legene som træning, men som sjove og hyggelige aktiviteter. Her på siden har vi samlet en række sansemotoriske legeredskaber, der kan hjælpe barnets motoriske udvikling godt på vej.

Udviklende legetøj til institutioner og private

Sanselegetøj dækker over en bred vifte af forskellige legeredskaber, der alle er med til at styrke barnets sansemotorik. Når barnet leger med legetøjet kommer de forskellige sanser i brug. Legetøj som sansebolde, kan for eksempel være med til at styrke barnets koncentrationsevne, sanseboldene virker herudover også afstressende på børn, der har særlige behov. En anden bold, der kan medvirke til barnets udvikling, er tumlebolden. Tumlebolden kan medvirke til at styrke barnets motorik når barnet tumler med bolden. Bolden indeholder perler der rasler og bevæger sig, når barnet leger med den. Dette er blot nogle af de legeredskaber du finder her på siden. Redskaberne kan bruges på mange forskellige måder - det er kun barnets fantasi, der sætter grænser.

Udviklende legetøj til institutioner og private

Det er en rigtig god idé, at barnet kan lege med sansemotorisk legetøj i hverdagen og arbejde med at udvikle motorikken. Heldigvis er der flere og flere institutioner, der får øjnene op for legeredskaber, der er udviklende for barnet. Er du på udkig efter legetøj, der er udviklet af eksperter og som er med til at understøtte barnets udvikling, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi sælger dog ikke kun legetøj til institutioner, men også til private. Vi er klar til at guide dig til det helt rigtige løb, hvis du har spørgsmål til produkterne, så tøv ikke med at kontakte os.