Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Samarbejde

Leg er ikke kun underholdning for børn, der er også masser af læring i det at lege. Noget af det, der sker når børn leger sammen er, at de lærer hvordan man indgår i sociale relationer og hvordan man kan samarbejde med andre børn.

 

”Samarbejde” er netop overskriften for denne kategori, her finder du nemlig legetøj og spil, der har til hensigt at understøtte udviklingen af børnenes evne til at samarbejde. Legetøjet kan både bruges i vuggestuer, børnehaver eller i daginstitutioner, men du kan selvfølgelig også bruge legeredskaberne derhjemme på børneværelset. Uanset hvor du bringer legeredskaberne i spil, er der ingen tvivl om at ungerne vil elske at lege med dem, samtidig med at de udvikler evnen til at samarbejde.

Socialisering og samarbejde gennem legen

Børn i alle aldre kan blive bedre til at samarbejde gennem leg. Evnen til at kunne arbejde sammen med andre om at nå et fælles mål, er en vigtig egenskab både når barnet engang skal begå sig i skolen, på jobbet eller samfundet generelt. Derfor er der også god rigtig mening i, at have fokus på evnen til at kunne samarbejde allerede fra barnsben.  

Leg sammen og samarbejde gennem leg

Noget af det legetøj, der kan medvirke til at understøtte samarbejdsevnen er gulvbrikkerne, der udtrykker følelser. Her har børnene mulighed for at snakke om følelser med hinanden, og træne det sociale samspil. ”Føl og mærk”- sansesættet understøtter også samarbejdet mellem børn, herudover udvikler sættet også kommunikation og sprog hos børnene. Legetøjet du finder her i kategorien og på vores webshop generelt, er udviklet af fagfolk, så børn både bliver underholdt samtidig med at de udvikler sig selv og evnerne til at arbejde sammen med andre.