Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Musikalitet

Fra de er helt små, elsker børn at udtrykke sig musikalsk og bevæge sig til musik. Musikken er samtidig med til at stimulere barnets fantasi og evne til at forstå forskellige stemninger. Musik har også den evne, at det kan bidrage til at udvikle barnets sproglige kompetencer. Der er rigtig mange gode grunde til at bringe musikken ind i legen. Vi har masser af lege- og læringsprodukter, der tager afsæt i musikaliteten og vi har samlet alle produkterne i denne kategori, som vi har givet overskriften ”Musikalitet”.

Musikalitet skaber glæde

Glæden ved at lytte til musik har vi helt fra barnsben. Der er ikke noget, der er bedre end musik, til at udtrykke følelser eller sindsstemninger og derfor elsker børn også at synge med deres forældre. Herudover har forældrenes stemme en beroligende effekt på det lille barn. Vi har masser af produkter, som både kan bruges derhjemme men som også egner sig rigtig godt til institutioner. Det kan for eksempel være til aktiviteter i vuggestuer, børnehaver, dagplejer, skoler, fritidshjem mv. Vi forhandler både til private og til erhverv, har du brug for hjælpe til at vælge de rette læringsredkaber, så kontakt os endelig – uanset om du kommer fra en institution eller du handler hos os som privatperson.

Leg med musik og sang

Produkterne her på siden gør det nemt, at bringe musikaliteten ind i legen med barnet. Gulvbrikkerne med motiver fra børnesange, giver barnet mulighed for at finde den børnesang der synges ved at vælge med kroppen eller selv vælge den sang der skal synges ved at hoppe hen på en brik. De små børn kan også stifte bekendtskab med den klassiske musik gennem de skræddersyede CD’er med børns klassiske favoritter. Børn kan have særlig glæde af at lytte til klassisk musik, fordi musikken stimuler børnenes sproglige og kreative evner. Dette er blot et lille udpluk af de produkter, du finder i vores kategori med musikalitet.