Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Koncentration

Med de helt rigtige legeredskaber, kan barnets evne til at koncentrere sig styrkes og stimuleres gennem leg. Legeredskaberne i denne kategori har alle til hensigt at understøtte barnets udvikling i forhold til at styrke koncentrationsevnen. Her finder du både legetøj til de helt små og de lidt ældre børn. Når du klikker dig ind på den enkelte produkter i kategorien, kan du læse mere om hvordan produktet kan bruges i legen og styrke evnen til at kunne koncentrere sig. Vi håber, at du finder hvad du søger her i kategorien, ellers står i naturligvis klar til at hjælpe dig.

Leg og styrk koncentrationsevnen

Koncentrationsevnen handler om at kunne fokusere og fordybe sig. Koncentrationsevnen er blandt andet vigtig, når barnet skal i skole og modtage læring. Børns evne til at kunne koncentrere sig, er ikke nødvendigvis noget der kommer af sig selv. Men det er en egenskab, som man kan arbejde med at udvikle og styrke hos barnet. Udviklingen af koncentrationsevnen kan blandt andet ske gennem legen. Et af de redskaber, der kan understøtte evnen til at kunne koncentrere sig hos barnet er sansebolden. Sansebolden indbyder det lille barn til at undersøgelse og den virker samtidig beroligende og afstressende. Til de lidt større børn, kan Easi-timeren hjælpe med at holde styr på tiden, mens barnet løser forskellige opgaver, herved kan barnet fokusere og fordybe sig i en opgave eller en leg indtil tiden er udløbet på timeren.

Vi er her for at hjælpe dig

Vi har mange flere produkter i kategorien end dem, vi har omtalt her. Udforsk produkterne i kategorien og kontakt os hvis du har spørgsmål til legeredskaberne, vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi forhandler iøvrigt både legeredskaber til private og til institutioner her hos Edutoys.