Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Kommunikation

Barnets kommunikation og sproglig udvikling kan stimuleres gennem leg og sang. Børn kan sagtens have det sjovt og lære en masse samtidig, særligt med det legetøj du finder i denne kategori, som vi har givet overskriften ”kommunikation”, talende brikker, talende fotoalbum, interaktiv væg og sjove spil er blot nogle af de produkter du finder i denne produktkategori, som kan være med til at udvikle barnets kommunikative evner gennem legen.

Kommunikation gennem leg

Kommunikationen handler både om at tale og om at lytte. Kommunikationen udvikles både gennem børnenes dialog med forældrene og de sociale relationer til andre børn. Her spiller legen en helt central rolle. De produkter du finder her er pædagogisk legetøj, som er udviklet af fagfolk. For de mindste kan sættet med plakaten og hånddukken være med til at give det lille barn en både visuel og auditiv oplevelse, hvor barnet kan lære rim, remser og børnesange, - samtidig med at sproget styrkes. Et andet produkt, der er meget velegnet når de mindste skal blive bedre til at kommunikere, er talebrikkerne. På talebrikkerne kan der indtales små lydklip og forskellige billeder ind på brikkerne. Barnet kan eksempelvis lege med brikkerne og sætte dem sammen til en lille historie.

Pædagogisk legetøj til institutioner og private

Legetøjet vi forhandler er både målrettet til institutioner og private. Legetøjet i denne kategori er meget velegnet til legen i vuggestuer, børnehaver og de mindste skoleklasser. Vil du gerne have inspiration til hvordan I kan anvende lege- og læringsredskaberne til både leg og læring, så tøv ikke med at kontakte os, vi har masser af inspiration, som I kan trække på I jeres institution. Du finder vores kontaktoplysninger nederst her på siden.