Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Hånd-øje-koordination

Evnen til at koordinere håndens bevægelse med øjnene og få dem til at samarbejde kaldes for hånd-øje koordination. Hånd-øje koordinationen er eksempelvis vigtig når barnet skal udtrykke sig gennem tegninger eller lære at skrive. I denne kategori har vi samlet et væld af forskelligt legetøj, som kan være med til at træne og stimulere barnets finmotorik, så barnet udvikler Hånd-øje koordinationen samtidig med at legen er både sjov, lærerig og udfordrende.

Underholdende, udviklende og lærende

Disse tre ord beskriver ord beskriver perfekt de produkter, du finder i denne kategori. Samtidig med at børn elsker at lege med legeredskaberne, er de med til at udvikle barnets finmotorik. De helt små børn kan træne hånd-øje koordinationen med farverige rangler og sjove former, som babyen elsker at gribe ud efter og undersøge. Et aktivitetscenter, en puttekasse eller et puslespil er også rigtig gode legeredskaber, når babyens koordination mellem hånd og øje skal udvikles. Mange af vores legeredskaber, er fremstillet i træ i og udført i høj kvalitet, som giver barnet de allerbedste muligheder for at styrke den finmotoriske udvikling.  

Legetøj til private og institutioner

Vi sælger både legetøj til private og institutioner. Legetøjet i denne kategori og de øvrige kategorier på vores webshop er både velegnet til vuggestuer, børnehaver, skoler eller daginstitutioner. Her er masser af timers underholdning samtidig med at barnet lærer og træner motorikken. Uanset om du køber legetøj til en institution eller du er på udkig efter legetøj til børneværelset derhjemme står vi naturligvis klar til at hjælpe og guide dig. Du kan altid kontakte os på mail eller telefon - vi glæder os til at hjælpe dig!