Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Følesansen

Den første sans, som det lille spædbarn oplever er følesansen. Det er denne sans, som gør det muligt for barnet, at mærke berøringer. Følesansen kaldes også for den taktile sans. Følelsessansen fungerer ved at nerveenderne i huden påvirkes ved berøring eller når barnet griber fat om et stykke legetøj. Børn der har diagnoser eller handicaps, kan have meget glæde af legetøj, der stimulerer følesansen. I denne kategori finder du masser af legetøj der stimulerer barnets taktile sanser.

Følesansen er vigtig for den sansemotoriske udvikling

Følesansen er en af de sanser, der udvikles meget tidligt hos barnet. Faktisk sker det allerede fra den 6. fosteruge og det gør det muligt for babyen i forsterstadiet at fornemme omgivelserne i morens mave. Følesansen er utrolig vigtig for barnets sansemotoriske udvikling og derfor er legetøj, der stimulerer følesansen også meget udviklende for barnet. Det kan for eksempel være legetøj med forskellige overflader, som barnet kan føle på og få forskellige sanseoplevelser. Legeredskaberne der stimulerer den taktile sans kan samtidig have en beroligende effekt på barnet, når det leger med - og undersøger legetøjet.

Magisk sand og følespil med sanseposer

I denne kategori finder du både legeredskaber, der er målrettet til babyer og lidt større børn. Det magiske sand, som vi har her i kategorien, giver barnet mulighed for at udfolde kreativiteten samtidig med at det har en beroligende og terapeutisk virkning når barnet leger med sandet. Sanseposerne danner grundlag for et sjovt og udfordrende spil for de mindre børn, hvor den taktile sans er det vigtigste redskab. Poserne har forskellige indhold, men to af dem er ens. Udfordringen for barnet er at finde de to poser med ens indhold ved at anvende følesansen. Dette er blot to af de mange produkter vi har samlet i denne kategori, har du spørgsmål til produkterne, er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde det helt rigtige produkt.