Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Finmotorik

Udviklingen af finmotorik er en central del af barnets udvikling. Finmotorikken er med til at hjælpe barnet med at fungere i hverdagen. I denne kategori har vi samlet en række legeredskaber, som giver barnet mulighed for netop at udvikle finmotorikken gennem legen. Det betyder at legetøjet både er underholdende samtidig med, at barnet udvikler motorikken. I kategorrien finder du blandt andet stableklodser, aktivitetscenter, knoppuslespil, kuglerammer og et væld af finmotorisk legetøj, der bringer både underholdning og udvikling til de mindste børn.

Hvorfor er det vigtigt at udvikle finmotorikken?

Finmotorik handler om evnen til at kunne kontrollere og styre de små muskler i blandt andet hænderne, fødderne, munden og øjnene. Udviklingen af finmotorikken er derfor en vigtig del af barnets generelle udvikling. Den finmotoriske evne er afgørende for, at barnet kan fungere godt i hverdagen. Med de rigtige legeredskaber kan barnets finmotorik styrkes og udvikles gennem legen. Udviklingen af barnets finmotorik gennem leg begynder allerede når babyen begynder at orientere sig i verdens omkring sig. Du kan medvirke til at stimulere denne udvikling med legeredskaber som baby kan gribe efter og holde om. Et simpelt uro, som barnet kan række ud efter når det ligger ned, er også en rigtig god måde, at udvikle finmotorikken på hos den lille baby.

Finmotorisk legetøj

Som det fremgår af produkterne her kategorien dækker finmotorisk legetøj over mange forskellige former for legetøj. Fællesnævneren er dog, at legetøjet udvikler barnets motoriske evner. For de mindste børn er et knoppuslespil, stableklodser, puttekasse og en sansebold nogle af de legeredskaber der kan udfordre barnet. For de lidt støre børn, kan det være legetøj der har fokus på koncentrationsevnen, som ligeledes kan medvirke til at styrke finmotorikken. Her kan puslespil med tal, bogstaver, anatomi eller geografi være et godt valg.

Har du spørgsmål til produkterne i kategorien, så er vi altid klar til at hjælpe dig, det eneste du skal gøre er at kontakte vores kundeserviceteam på mail eller telefon.