Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Bogstav- & læseforståelse

De fleste børn er nysgerrige og elsker at lære nyt, det gælder også når koden, til forståelse af bogstaver og ord skal knækkes. Man kan allerede begynde at arbejde med bogstavforståelsen gennem legen inden barnet begynder i skole, her kan det for eksempel være bogstavernes forskellige lyde. Vi har i denne kategori samlet en række læringsredskaber, som kan anvendes når de mindre børn barn skal introduceres til bogstaverne. I denne kategori har vi samlet et bredt sortiment af produkter, der alle har fokus på at styrke bogstav- og læseforståelsen gennem leg.

Brug kroppen i læringen

Når børn selv begynder at lege med bogstaver og sætte dem sammen til forskellige ord, vil mange børn skrive ordene, som de hører dem og bogstaverne vender måske forkert. Det er dog alt sammen en del af læringsprocessen hos barnet og skriftsproget udvikler sig ligesom talesproget hos barnet. Denne udvikling er en del af det, som vi kalder for bogstav- og læseforståelse. Bogstav og læseforståelsen kan også stimuleres gennem leg og spil, det kan for eksempel ske med læringstæppet hvor børnene kan hoppe rundt på bogstaverne og stave de forskellige ord. Vi har mange forskellige alfabettæpper i forskellige størrelser og designs. Læringstæpperne er særligt velegnet til børn, der lærer bedst ved at bruge hele kroppen i processen (kinæstetisk læring).

Spil og leg med bogstaver og ord

Et andet produkt, som er meget velegnet at anvende, er når barnet skal udvikle bogstav og læseforståelsen, er er forskellige små spil hvor bogstaver indgår. I spillet ”Leg med alfabetet” skal barnet sætte brikken med ordet eller bogstavet sammen med den illustration, der passer - det er en både sjot, udfordrende og lærerig aktivitet for barnet. Børn modtager dog læring forskelligt og med alfabetbrikkerne, kan barnet bruge følesansen og mærke bogstaverne på brikkerne. Gå på opdagelse her i kategorien og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til produkterne, uanset om du skal købe læringsredskaber til en institution eller til hjemmet.