Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Beroligende & afstressende

I en travl hverdag med masser af gøremål og mange indtryk der skal bearbejdes, har vi alle behov for at koble af og stresse af. Det gælder bestemt også for børn, der ligeledes har brug for at trække sig tilbage og finde roen. Beroligende og afstressende legetøj, giver barnet mulighed for koble, samtidig med, at de leger med alle de sjove og seje legeting. Udover at barnet slapper af, kan det beroligende legetøj også være med til at styrke koncentrationsevnen hos barnet. For børn med ADHD eller andre særlige behov, kan det give ro at have en beroligende ting i hånden eller i lommen, her i kategorien finder du masser af lege-ting, der har en afstressende virkning på børn.

Afstressende legetøj hjælper børn med koncentrationsbesvær

Børn der har svært ved at fokusere eller koncentrere sig, kan have meget glæde af afstressende og beroligende legeredskaber. Her er antistress-bolden et lille men genialt redskab, der giver en afstressende effekt når barnet klemmer på den. Legetøjet kan både bruges i børnehaven eller i skolen, hvor det kan give børn ro, så de måske har mere overskud til at følge bedre med i undervisningen. Vi har her på siden masser af klemmebolde og klemmedyr, der har den samme afstressende effekt når barnet klemmer dem i hånden og fornemmer teksturen bolden eller figuren.

Børn befinder sig ofte i støjfyldte miljøer, hvor det kan være svært at finde ro og fordybelse. Her kan et godt redskab være høreværn til børn, høreværnet gør det lettere for barnet at koncentrere sig og samle tankerne. Høreværnene, som vi forhandler, er fremstillet så de er behagelige at have på for barnet.

Vi er klar til at hjælpe og guide dig!

Legetøjet vi har beskrevet ovenfor er dog kun et lille udpluk af de mange beroligende og afstressende legeredskaber, som du finder i denne kategori. Har du brug for vejledning og inspiration eller har du spørgsmål til produkterne er vi klar til at hjælpe dig!