Bestil inden kl. 12 | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Balancesansen

Balancen er vigtig at træne for mindre børn, balancen har nemlig stor betydning for barnets udvikling, herunder evnen til at lære og indlære. Det behøver heldigvis slet ikke at være kedeligt, at træne balancen og motorikken. Her i kategorien finder du masser af legeredskaber, der har til formål at styrke balancesansen hos barnet. Vi forhandler både til institutioner og private, så uanset om du er på udkig efter legeredskaber til børnehaven eller til børneværelset, finder du dem lige her.

Hvad er balancesansen?

Balancesansens funktion, er overordnet set at registrere hovedets position i forhold til tyngdekraften. De kropslige funktioner, som vi forstår som balancesansen sidder i det indre øre og det er en sans, der udvikles tidligt i fosterstadiet. Balancesansen er egentlig ikke en sans i sig selv, men en integration af flere forskellige sanser, der gør det muligt at have en god balance. En god balanceevne er desuden vigtig for barnets motoriske udvikling. Derfor er det vigtigt at træne balancesansen med barnet.

Styrk balanceevnen med sansegyngen

Et af de legeredskaber, som du finder her i kategorien, er sansegyngen. Sansegyngen kan både bruges af de helt små og de lidt større børn. Gyngen kan bruges som vugge til at ligge på men også til leg. Sansegyngen kaldes også en motorikgynge, da den er med til at styrke motorikken og balancen hos barnet. Gyngen kan både bruges udendørs og indendørs. Hos EDUtoys forhandler vi den originale danske sansegynge. Et andet legeredskab, der er med til at styrke balanceevnen hos barnet og som alle børn elsker at hoppe rundt på, er trampolinen. Vi forhandler minitrampoliner med håndtag, der gør det muligt for barnet at opøve balanceevnen samtidig med de kan støtter sig til håndtaget. Trampolinens kompakte størrelse gør, at den både kan bruges indendørs og udendørs.