Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fragt 39 kr. | Fri fragt ved 499,- | 5 Stjerner på Trustpilot

die-schaukel - Terapi Plus Gynge str. L

7.193,75 kr
På lager
SKU
TherapiePLUS L
 • Fragt fra 39,- kr.

  Bestil inden kl. 14 og modtag pakken dagen efter.

 • Vi bytter med et smil

  30 dages fuld returret.

 • 5 stjerner på Trustpilot

  Vi sætter en ære i 100% tilfredse kunder og kvalitets produkter.

 • Sikker Nethandel

  Godkendt af E-mærket. Danmarks garanti for sikker e-handel.

Terapigyngen er specielt udviklet til brug i klinikker og institutioner for handicappede. Gyngen er perfekt til flere børn og bruges både i privat og offentligt på institutioner, børnehaver og legepladser.

Terapigyngen stimulerer den motoriske og sociale udvikling. Balance/Bevægesansen udvikles via det indre øre, hvor ligevægtsorganerne reagerer, når vi gynger og svinger rundt. Det er en meget vigtig sans at få gang i, da det hjælper til bedre indlæring.

Samtidig hjælper Terapigyngen til at barnet opnår bedre forståelse af tyngdekraften, bevægelser og hastigheden og retningen på disse. Når man gynger sammen oplever barnet en udvikling socialt de det er en fælles oplevelse.
Terapigyngen vil være et stort et hit i private hjem (da flere søskende kan lege med), i institutioner og f.eks. gymnastiksale. Den kan både nydes som terapeautisk, afslapning og til styrkelse af balance evnen.

Terapigyngen, kan bruges både udenfor og indenfor. Den er udformet i en stabil letvægtskonstruktion og den dynamiske belastningsmulighed er 500 kg., hvilket betyder, at der kan sidde personer på op til 150 kg. på den.

Et særligt træk er, at terapeuten kan gynge sammen med brugeren. Det giver tryghed og styrker tilliden. Meget stabil og behagelig aluminiumsramme med beskyttelse mod stød.

4-punkts ophæng. Max belastning 150 kg. Terapi Plus Gyngen kan enten monteres i loftet, eller kombineres med det fritstående stativ til Terapi Plus Gynge BE01783.

Størrelsen på denne her terapigyngen er 136  x 66 cm, i samme serie fåes også en XL model. Den finder du her:

SÆRLIGE NYHEDER & FIF