Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Centicubes, et hav af gode ideer

350,00 kr.
Udsolgt lige nu - men på vej til lager

Brug af konkrete materialer er en nødvendighed ved erfaringsdannelse i matematik, når nye begreber skal introduceres - det gælder ikke mindst på de yngste og mellemste klassetrin. Indsigt i disse år går gennem konkret handlen og gennem visualisering.

Skal de vanskelige begreber i matematik således forstås og ikke kun trænes, er man afhængig af at konkretisere og eksemplificere, så "eleverne kan se det for sig". Bogen Centicubes er et inspirations- og idemateriale til læreren, som er opbygget af arbejdskort og kopiark. Arbejdskortene er fordelt på mange forskellige faglige områder i matematik på begyndertrinnet og mellemtrinnet.

Bogen viser brugen af centicubes som: tællemateriale,  vekslen til tierstænger og hundredeplader, spillebrikker, vægtlodder, visualisering af rumlige figurer, rumfigurer, der tegnes isometrisk, brøkdele og måleenhed til bestemmelse af rumfang og overflade.

Udover de forskellige oplæg er der også forslag til det videre arbejde i klassen. Bogen indeholder 49 ide- og opgavesider samt 11 kopisider.

Specifikationer

  • Alder: 4 - 5, 5 - 6, 6 - 7, 7 - 8, 8 - 9
  • Mærkning:
Varenummer
15-9107159

SÆRLIGE NYHEDER & FIF